Ekologiset palvelut sekä perinteiset kampaamopalvelut

Ekokampaamo Hiusateljé keskittyy tarjoamaan ekokampaamopalveluita, sillä ne ovat kemikaalittomia, ympäristöystävällisiä ja hellävaraisia. Kasvivärjäykset sopivat asiakkaille, jotka ovat allergisoituneet tai herkistyneet synteettisille hiusväreille ja ovat erinomainen vaihtoehto myös heille, jotka haluavat välttää ylimääräisiä kemikaaleja.

Ekologisten palveluiden lisäksi tarjoamme myös perinteisiä kampaamopalveluita, joihin on tarkoin valittu mahdollisimman hellävaraiset, toimivat ja ekologisten arvojen mukaiset tuotteet.

Hiusateljén monipuolisesta palveluvalikoimasta löydät kasvivärjäykset, savivaalennukset, ekologiset hiustenhoidot sekä hiuspohjan tutkimukset. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat parturi- ja kampaamoleikkaukset sekä hellävaraiset Vitality’s Soft -rakennekäsittelyt ja Vitality’s Zero -värjäykset, joiden luonnollisuusindeksi on 85 %.

Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan lisää ekologisista vaihtoehdoista ja valtavan suosion saaneista kasvivärjäyksistä.

Kasvivärjäykset

Kasvivärit ovat luonnollisen ruskean, kullan, kuparin, punaisen tai hiekan sävyisiä. Oman hiuksen tummuus vaikuttaa lopputulokseen ja kasviväreillä saadaan aikaan luonnostaan vivahteikkaita lopputuloksia. Harmaantuneissa hiuksissa sävyt ovat lempeitä.

Kaikki kasvivärit sekoitetaan yksilöllisesti asiakkaalle. Värjäävinä aineina käytetään muun muassa hennaa, indigoa, pähkinänkuorta, kamomillaa ja raparperinjuurta. Kasvivärit pysyvät hiuksissa hyvin. Kun hiukset kasvavat, sävy pehmenee ja oman hiuksen tyvikasvun raja on luonnollinen ja kaunis.

Savivaalennus

Biologisesti hajoava savivaalennus on ekologinen tapa kirkastaa hiuksia. Se sopii erityisesti käsittelemättömille hiuksille ja kirkastaa pohjasta riippuen enintään muutaman asteen. Savivaalennuksella voidaan kirkastaa hiukset kauttaaltaan tai tehdä pehmeitä raitoja.

Savivaalennuksella saa aikaan luonnollisia ja kauniita vaalean, beigen tai toffeen sävyisiä hiuksia. Lopputulos on luonnollinen ja vastaa auringon vaalentamaa hiusta. Savivaalennus tehdään valkosaven, soodan ja hapetteen avulla.

Ekohoidot

Ekohoidot ovat tehokkaita hoitoja erilaisiin hiuspohjan ongelmiin. Samalla ne ovat ihania irtiottoja arjen hektisyydestä – siis hemmottelua parhaimmillaan!

Erilaisilla savilaaduilla, turpeella, yrteillä ja merilevällä hoidetaan erilaisia hiuspohjan häiriötä. Hapanhoito, hiuspohjan kuorinta ja hedelmähapot auttavat nopeasti sekä tehokkaasti ja luonnon eri öljyt rentouttavalla päänhieronnalla hellivät hiuspohjaa tuntuvasti. Tarvittaessa käytämme apuna 200-kertaisesti suurentavaa mikrokameraa, jolla voidaan nähdä nopeasti ja tarkasti hiuspohjan ja hiusten tila. Annamme myös kotihoitovinkit, joilla tuetaan tehtyä ekohoitoa.

Eri hoitoja, myös kasvivärjäystä, voidaan yhdistää, jolloin ne tukevat toisiaan. Kaikki hoidot räätälöidään aina yksilöllisesti tarpeen mukaan. Voit myös valita pelkän ekohoidon tai yhdistää sen rentouttavaan intialaiseen päänhierontaan.

Perinteiset palvelut

Vitality´s ZERO hiusväri on vegaaninen ja ammoniakiton. Luonnollisten aineiden osuus on noin 86 %. Vihreä tee, aloe, korte, rohtosalkoruusu ja timjami rauhoittavat ja suojaavat hiusta ja hiuspohjaa. Diamond Skin Protection vähentää ärsyyntymistä ja allergisia reaktioiden vaaraa. PPD on korvattu PTD:llä, joka aiheuttaa vähemmän allergisia reaktioita.

Vitality´s DECO vaalennusraita-aine sisältää hiusta suojaavaa puuvillaöljyä, valkosavea ja kasvipohjaista keratiinia. Ammoniakiton koostumus.

Vitality´s ReShape Soft -kihara-aine antaa erotellut, kauniit ja kestävät kiharat sekä rakennetta, tukea ja voluumia hiuksiin.
Taateliuute kosteuttaa ja antaa lisää elastisuutta hiuksiin. Ammoniakiton ja tioglykolaatiton koostumus.

Energialeikkaus

Hiusten energialeikkaus on rentouttava kokonaisvaltainen palvelu, sillä siihen kuuluu intialaistyyppinen päähieronta luomuöljyillä. Hiusten leikkaus tehdään hiusta kuunnellen erityisellä tekniikalla, jossa huomioidaan hiusten oma kasvutapa.

Lymfakiero elvytetään hiuspohjassa hieronnan, harjaamisen ja leikkaamisen yhteistyössä, mikä on äärimmäisen rentouttava kokemus. Energialeikkauksen jälkeen hiukset asettuvat luonnollisesti, kauniisti ja ovat helppohoitoiset.

Hiuspohjan tutkimukset

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat muun muassa kuivuus, kutina, hilseily, rasvoittuminen, hiustenlähtö sekä hiusten ohentuminen.

Hiuspohjan tutkimuksella, eli mikrokamera-analyysillä, nähdään nopeasti ja tarkasti sekä hiuspohjan että hiusten tila. Tutkimuksen jälkeen mahdollisia hiuspohjan ongelmia voidaan hoitaa yksilöllisesti ja täsmällisesti.

200-kertaisesti suurentava mikrokamera on turvallinen menetelmä hiuspohjan sekä hiusten kunnon tutkimiseen. Kamera suurentaa hiuspohjan näyttöruudulle, jolloin pääset myös itse näkemään hiuspohjasi sekä hiustesi tilanteen. Analyysin jälkeen saadaan myös valittua parhaiten soveltuvat hoitotuotteet yksilöllisesti.

Beauty Colors – värianalyysi

Värianalyysi auttaa selvittämään ihon pohjavärin ja löytämään sen avulla värisävyt, jotka sekä korostavat parhaita piirteitä että häivyttävät epäedullisia ulkoisia ominaisuuksia. Oikeiden sävyjen avulla iho hehkuu kauniina ja värit heijastuvat kauniisti meikittömiltäkin kasvoilta. Epäsopivat sävyt puolestaan vanhentavat, saavat ihon näyttämään kalpealta tai kirjavalta ja korostavat sekä ryppyjä että ihon epäpuhtauksia. Kerran tehty värianalyysi antaakin elinikäisen ohjeistuksen oikeanlaisten sävyjen valintaan.

Värianalyysi ja sen pohjalta tehty sävykartta saattavat mullistaa oman suhtautumisen väreihin ja rohkaista sekä oikeanlaisiin vaate- että asustevalintoihin. Käyttämällä omasta värikartasta poimittuja sävyjä olo on itsevarmempi ja yleisilme luonnollisempi ja nuorekkaampi.